dijous, 22 de novembre del 2012

Ciutat dels nou inferns, al Japó

 


A la tercera illa més gran del Japó, Kyushu, es troba la ciutat de Beppu, més coneguda com la "ciutat dels nou inferns". El paisatge de Beppu està alterat per nou punts geotèrmics, on s'han construït 9 balnearis construïts fent valer els espectacles naturals que provoquen les emanacions. Beppu també és considerada com la "ciutat balneari".
 

Parlem de aproximadament 130.000 quilolitres d'aigües termals, riques en àcids, sulfurs, sal, alumini i ferro, que fan possible la diversitat de colors. Destaquem alguns dels "nou inferns", com 'Umi Jigoku', amb un estany d'aigües calentes amb un fort to blavós; 'Shiraike Jigoku', per les seves aigües blanques, i possiblement el més demandat pels visitants, 'Chinoike Jigoku' , amb aigües vermelloses.
 

Més de 3,5 milions de turistes visiten cada any aquesta zona d'aigües termals, acompanyades dels famosos boscos de bambú i grans muntanyes, permetent així que l'estada en qualsevol dels nou balnearis es converteixi en una experiència única, gràcies simplement a la naturalesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada