divendres, 11 de juliol del 2014

GRAN BRETANYA - TERRA A LA VISTA

 Benvinguts¡

Avui comencem un fascinant recorregut que farà de la vostra visita a Gran Bretanya un moment màgic.  Nord, sud, est i oest, exploreu amb cotxe els preciosos paisatges i les poblacions històriques. Anglaterra, Escòcia i Gal.les,  de Parcs Nacionals a pubs rurals. Aquestes rutes us portaràn als llocs més macos, a indrets plens d'història.

Conduiu per carreteres que serpentegen per paisatges rurals fins a animades viles amb mercats ambulants o pobles on explorar acollidors pubs i esglésies centenaries. Passegeu per indrets que us deixaran sense alè, des de valls verdes i majestuoses muntanyes a platges quilomètriques. Navegeu pels llacs gegantins o aneu amb bicicleta per boscos exuberants. Amareu-vos d'història amb el ric
llegat de castells, palaus reials, jardins i monuments misteriosos. No obstant, si el que us agrada són les ciutats, hi trobareu des d'interessants museus, galeries d'art i teatres a botigues exquisides, restaurants i mítics salons de te. Permeteu-vos una nit a un hotel luxós o allotjeu-vos a un casolà Bed & Breakfast. Hem escollit tot un seguit d'activitats i visites que daran de la vostra estada un viatge memorable. Des d'un dia als Highland Games, un festival de música local a un deliciós àpat de marisc fresc a un bar assequible, vosaltres esculliu. Hem tingut en compte totes les butxaques i gustos. Us donem la benvinguda al millor de la Gran Bretanya.


Nosaltres ens encarreguem de totes les reserves, vosaltres solament heu de viure l'experiència d'aquest inoblidable viatge. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada